96016179
Fisk- (MSC, ASC) og Kødtimbaler, so
Produktes vægt
Produkt GTIN
7310500184388
Tilberedning
TILBEREDNING:
Læg de dybfrosne timbaler i en bradepande. Hæld lidt vand/bouillon i bunden (ca 1 dl 1/1 GN) og pensl med olie eller fedt før opvarmning. Varm med låg til 70°C kernetemperatur.
Laks- og fisketimbale, Torsketimbale, Kyllingetimbale, Pølsetimbale, Oksetimbale, Skinketimbale, stegt, Kødbolletimbale:
Forvarm ovnen. Tilbered i 100 % damp, 100°C ca. 8-13 minutter.
Mikroovn (750 W) 160 g, 3-5 minutter. Kan også serveres kolde. Optø i køleskab. Opbevar på køl i max 8ºC og server indenfor 6 timer.
Stegt flæsk timbale, Gullaschtimbale i tern, okse:
Forvarm ovnen. Tilbered i 100 % damp, 100°C ca 5-10 minutter. Mikroovn (750 W) 160 g, 3-4 minutter.Kan også serveres kolde. Optø i køleskab. Opbevar på køl i max 8ºC og server indenfor 6 timer.
Ingredienser
Laks- og fisketimbale, MSC, ASC Fiskekød, 2 x 80 g (ASC-certificeret LAKS* (Salmo salar) 38 %, MSC-certificeret ALASKASEJ** (Gadus chalcogrammus) 19 %), ÆGGEHVIDE, ÆGGEBLOMME, rapsolie, modificeret majsstivelse, tomatpuré, fiskebouillon (FISKEPULVER, salt, majsstivelse, løgpulver, solsikkeolie, laurbær, sort peber), salt, ÆGGEHVIDEPULVER.* Torsketimbale, MSC, 6 x 40 g, Fiskekød af MSC-certificeret TORSK* (Gadus morhua) 59 %, ÆGGEHVIDE, rapsolie, ÆGGEBLOMME, modificeret majsstivelse, salt, FISKEPULVER, majsstivelse, løgpulver, solsikkeolie, krydderier. Kødbolletimbale, Ca. 320 g (ca 10 g/stk) ÆGGEHVIDE, oksekød 18 %, svinekød 18 %, ÆGGEBLOMME, modificeret majsstivelse, stegte løg (løg, rapsolie), rapsolie, sojasauce (vand, SOJABØNNER, HVEDE, salt), sveskepuré, salt, oksebouillon, karamelliseret sukker, krydderier, sukker, løg, solsikkeolie, krydderiekstrakt. Kyllingetimbale, 6 x 40 g, Kylling 44 %, ÆGGEHVIDE, rapsolie, ÆGGEBLOMME, modificeret majsstivelse, løg, salt, kyllingebouillon, rismel, hvid peber. Pølsetimbale, 16 x 25, ÆGGEHVIDE, grisekød 22 %, oksekød 15 %, ÆGGEBLOMME, modificeret majsstivelse, vand, rapsolie, tomatpuré, salt, krydderier (bl.a. chili peber, paprika), oksebouillon, druesukker, sukker, løg, krydderiekstrakt, røgaroma. Stegt flæsk timbale12 x 25 g, Grisekød 36 %, ÆGGEHVIDE, ÆGGEBLOMME, modificeret stivelse (majs, kartofel), vand, rapsolie, salt, druesukker, rødbedepulver, løgpulver, pastinakker, peber, citron, paprikaekstrakt, røgaroma. Gullaschtimbale i tern, okse, Ca. 310 g (ca 10 g/stk), Oksekød 36 %, ÆGGEHVIDE, ÆGGEBLOMME, modificeret majsstivelse, vand, rapsolie, stegte løg (løg, rapsolja), sojasauce (vand, SOJABØNNER, HVEDE, salt), salt, oksebouillon, karamelliseret sukker, krydderier, sukker, løg, solsikkeolie, krydderiekstrakt. Oksetimbale 8 x 40 g, Oksekød 38 %, ÆGGEHVIDE, ÆGGEBLOMME, modificeret majsstivelse, rapsolie, stegte løg (løg, rapsolie), sojasauce (vand, SOJABØNNER, HVEDE, salt), svesker, oksebouillon, salt, sukker, løg, karamelliseret sukker, krydderier, solsikkeolie, krydderiekstrakt (bl.a. cayennepeber). Skinketimbale, stegt, 4 x 40 g, ÆGGEHVIDER, skinke 21 %, grisekød 15 %, ÆGGEBLOMME, modificeret majsstivelse, tomatpuré, rapsolie, stegte løg (løg, rapsolie), salt, sort peber.