![](https://cdn.nomadfoodscdn.com/-/media/project/foodservices/denmark/special-foods-dk/recipes/fisk/sennepssild.jpg?h=378&iar=0&w=377&hash=B8A49D7E3BD24EC6B918E4DD6C145E6F)
Sennepssild
Ingredienser
Øg mængden
- Sildelage 300 g
- Sennep95 g
- Sukker4 spsk
- Torsketimbale, Findus 96008489200 g
- Salt1 tsk
- Rapsolie1 dl
- Vand3 spsk
- Hvidvinseddike25 g
- Dild, tørret4 g
Forberedelsestrin
1. Hæld lagen fra sildene og tag krydderierne op. Bland sennep, salt, sukker og hvidvinseddike i en foodprocessor.
2. Tilsæt olie i en tynd stråle under omrøring. Til sidst tilsættes vand og dild. Del torsketimbalerne i mindre stykker.
3. Lad torsketimbalerne trække i blandingen 1 times tid inden servering.
TIPS!
Alternativt kan du bruge siet sauce fra karrysild og lægge stykker at timbalerne heri. Lad det trække en times tid.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)145,68
- Energi (kJ)610,99
- Fedt11,65
- Fibrer0,05
- Kulhydrat6,70
- Protein3,48