Sennepssild

Ingredienser

Øg mængden

  • Sildelage 300 g
  • Sennep
    95 g
  • Sukker
    4 spsk
  • Torsketimbale, Findus 96008489
    200 g
  • Salt
    1 tsk
  • Rapsolie
    1 dl
  • Vand
    3 spsk
  • Hvidvinseddike
    25 g
  • Dild, tørret
    4 g

Forberedelsestrin

  1. 1. Hæld lagen fra sildene og tag krydderierne op. Bland sennep, salt, sukker og hvidvinseddike i en foodprocessor. 

  2. 2. Tilsæt olie i en tynd stråle under omrøring. Til sidst tilsættes vand og dild. Del torsketimbalerne i mindre stykker.

  3. 3. Lad torsketimbalerne trække i blandingen 1 times tid inden servering.

  4. TIPS!
    Alternativt kan du bruge siet sauce fra karrysild og lægge stykker at timbalerne heri. Lad det trække en times tid.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    145,68 
  • Energi (kJ)
    610,99 
  • Fedt
    11,65 
  • Fibrer
    0,05 
  • Kulhydrat
    6,70 
  • Protein
    3,48 
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften