Chorizo gryderet med kartoffelmos

Chorizo gryderet med kartoffelmos

Ingredienser

Øg mængden

  • Sauce
  • Olivenolie
     2,5 spsk
  • Tomatpuré
     5 spsk
  • Crème fraiche
     5 dl
  • Piskefløde
     2,5 dl
  • Vand
     5 dl
  • Proteinberiget pulver
     1 dl
  • Soja
     1,5 spsk
  • Honning
     2 tsk
  • Kalvefond
     2 spsk
  • Timjan, tørret, stødt
     2 tsk
  • Basilikum, tørret, stødt
     2 tsk
  • Majsstivelse
  • Salt og peber, fintmalet
  • Kartoffelmos
     800 g

Forberedelsestrin

  1. Sauce

  2. 1. Svits tomatpuré let i olie.

  3. 2. Tilsæt de øvrige ingredienser og jævn med majsstivelse. Lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber.

  4. Varm timbalerne i ovn 100 % damp, 100 grader cirka 8-10 minutter.

  5. Anret saucen og læg derefter de blandede timbaler ovenpå.

  6. Server med kartoffelmos.

  7. Tips!

  8. Tilsæt de optøede timbaler, som er skåret i mindre stykker direkte i saucen og kog op i stedet for, at varme timbalerne separat i ovnen.