Pølsestroganoff med ris

Pølsestroganoff med ris

Ingredienser

Øg mængden

  • Sauce
  • Olie
    1 spsk
  • Tomatpuré
    1 dl
  • Mælk
    2,5 dl
  • Piskefløde
    6,5 dl
  • Proteinberiget pulver
    1 dl
  • Løgpulver, fintmalet
    2 tsk
  • Soja
    2,5 tsk
  • Dijonsennep
    2,5 tsk
  • Salt og peber, fintmalet
  • Majsstivelse

Forberedelsestrin

  1. Sauce

  2. 1. Svits tomatpuréen let i olie og pisk med de øvrige ingredienser.

  3. 2. Kog det hele op og jævn med majsstivelse, smag til med salt og peber.

  4. Del de optøede pølsetimbaler og læg dem i saucen, kog op.

  5. Server med ristimbale, tilbered i 100 % damp, 100 grader cirka 12 minutter.

  6. Tips!

  7. Server med en timbalesalat, for eksempel med skåret syltet agurketimbale, tomattimbale og revet gulerodstimbale med en vinaigrette.

Produkter som indgår i opskriften