96008622

Gullaschtimbale i tern, okse, 10 g

Praktiske små stykker af oksepuré med æg og krydderier. Konsistensen gør, at de bevarer formen når de blandes med sovsen. Server f.eks. som gullasch.

Produktes vægt

300x10g

Produkt GTIN

7310500068886

Tilberedning

Læg de dybfrosne timbaler i en bradepande. Hæld lidt vand/bouillon i bunden (ca. 1 dl 1/1 GN) og pensl med olie eller fedt før opvarmning. Varmes med låg til 70°C kernetemperatur. Forvarm ovnen. Tilbered i 100 % damp, 100°C cirka 5-10 minutter. Mikroovn (750 W), 160 gram, cirka 3-4 minutter.

Ingredienser

Oksekød 36 %, ÆGGEHVIDE, ÆGGEBLOMME, modificeret majsstivelse, vand, rapsolie, løg, sojasauce (vand, SOJABØNNER, HVEDE, salt), salt, oksebouillon, karamelliseret sukker, sukker, krydderier, solsikkeolie og krydderiekstrakt.

Næringsoplysninger per 100 g

  • Energi
    860 kJ
  • Energi
    205 kcal
  • Fedt
    14 g
  • Heraf mættede fedtsyrer
    4 g
  • Kulhydrat
    7 g
  • Heraf sukkerarter
    0.9 g
  • Protein
    13 g
  • Salt
    0.95 g
  • Kostfibre
    0.2 g
Alle næringsværdier