Jordbæris med kvark og croutoner

Ingredienser

Øg mængden

  • Kanelsnegl, Findus 96011823
    70 g
  • Smør
    25 g
  • Jordbærpuré, Findus 96012397
    500 g
  • Vaniljepulver
    4 g
  • Kvark
    70 g
  • Piskefløde
    2 g
  • Jordbær, rå
    100 g

Forberedelsestrin

  1. Tilberedning

  2. 1. Skær kanelsneglene i mindre stykker.

  3. 2. Steg sneglene i smør på en pande.

  4. 3. Læg jordbærpuréen i en mixer med vanlijepulver, kvark og piskefløde. 

  5. 4. Mix det hele sammen til is.

  6. 5. Put den færdige is i fine drinksglas.

  7. 6. Top med kanelbollecroutoner og friske jordbær. 

  8. Tips!

    Is skal altid servers i store portioner, nyd den iskolde jordbæris i sommersolen!

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    75,26
  • Energi (kJ)
    314,24
  • Fett
    3,17
  • Fibrer
    1,26
  • Kulhydrat
    9,30
  • Protein
    1,77
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften