Manna á la Malta

Ingredienser

Øg mængden

  • Mælk
    5 dl
  • Mannagryn
    350 g
  • Sukker
  • Vaniljesukker
  • Frugtsauce
  • Piskefløde
    1,50 dl
  • Jordbærpuré, Findus 96012397
    40 g
  • Kartoffelmel
    2 g
  • Vand

Forberedelsestrin

  1. 1. Bland mælk og mannagryn. Lad det koge i 4 minutter. Lad det køle af.

  2. 2. Pisk fløden og vend den i. Smag til med sukker og vaniljesukker. Ved servering strøs lidt kanel over.

  3. Frugtsauce
    1. Bland vand og kartoffelmel. Kog op og tilsæt puréen. Smag til med sukker.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    205,06 
  • Energi (kJ)
    867,47 
  • Fedt
    7,49 
  • Fibrer
    2,56 
  • Fosfor
    45,50 
  • Järn
    0,02 
  • Kalcium
    58 
  • Kalium
    81 
  • Kulhydrat
    27,53 
  • Natrium
    20,50 
  • Protein
    5,65 
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften