
Manna á la Malta
Ingredienser
Øg mængden
- Mælk5 dl
- Mannagryn350 g
- Sukker
- Vaniljesukker
- Frugtsauce
- Piskefløde1,50 dl
- Jordbærpuré, Findus 9601239740 g
- Kartoffelmel2 g
- Vand
Forberedelsestrin
1. Bland mælk og mannagryn. Lad det koge i 4 minutter. Lad det køle af.
2. Pisk fløden og vend den i. Smag til med sukker og vaniljesukker. Ved servering strøs lidt kanel over.
Frugtsauce
1. Bland vand og kartoffelmel. Kog op og tilsæt puréen. Smag til med sukker.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)205,06
- Energi (kJ)867,47
- Fedt7,49
- Fibrer2,56
- Fosfor45,50
- Järn0,02
- Kalcium58
- Kalium81
- Kulhydrat27,53
- Natrium20,50
- Protein5,65