Sildetærte
Ingredienser
Øg mængden
- Brødtimbale, Findus 96008767200 g
- Dild, tørret
- Husblas16 g
- Creme fraiche 38 %3,75 l
- Torskepuré, Findus 96012420250 g
- Salt & peber
- Lage fra matjessild 1 dl
Forberedelsestrin
1. Riv brødtimbalerne fint og tryk dem sammen til en sammenhængende tærtebund i en springform.
2. Husblas sættes i blød. Varm puréen og tilsæt husblas.
3. Bland creme fraiche og sildelagen. Smag til med salt, peber og tørret dild. Hæld blandingen ud på tærtebunden og lad den stivne i køleskabet.
TIPS!
Pynt tærten med frisk dild og citronskiver.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)1428,86
- Energi (kJ)5978,65
- Fedt149,33
- Fibrer0,22
- Kulhydrat12,80
- Natrium52,50
- Protein13,85