Sildetærte

Ingredienser

Øg mængden

  • Brødtimbale, Findus 96008767
    200 g
  • Husblas
    16 g
  • Torskepuré, Findus 96012420
    250 g
  • Creme fraiche 38 %
    3,75 l
  • Dild, tørret
  • Lage fra matjessild 1 dl
  • Salt & peber

Forberedelsestrin

  1. 1. Riv brødtimbalerne fint og tryk dem sammen til en sammenhængende tærtebund i en springform.

  2. 2. Husblas sættes i blød. Varm puréen og tilsæt husblas.

  3. 3. Bland creme fraiche og sildelagen. Smag til med salt, peber og tørret dild. Hæld blandingen ud på tærtebunden og lad den stivne i køleskabet.

  4. TIPS!
    Pynt tærten med frisk dild og citronskiver.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    1428,86
  • Energi (kJ)
    5978,65
  • Fedt
    149,33
  • Fibrer
    0,22
  • Kulhydrat
    12,80
  • Natrium
    52,50
  • Protein
    13,85
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften