Jordskokkesuppe med champignoner og porrer

Ingredienser

Øg mængden

  • Jordskokkesuppe
  • Rapsolie
    1 spsk
  • Løg
    0,50
  • Hvidvin
    2,50 dl
  • Jordskokkepuré
    800 g
  • Beriget majsvælling
    150 g
  • Grøntsagsbouillon
    4 dl
  • creme fraiche
    4 dl
  • Salt & peber
  • Champingnon og porre topping
  • Hvidløgsfed
    2
  • Champignon
    400 g
  • Porre
    100 g
  • Smør, saltet
    30 g
  • Salt & peber

Forberedelsestrin

  1. 1) Jordskokkesuppe
    Skræl og hak løg. Tilsæt vin og reducer 1/3 del, tilsæt jordskokkepuré og beriget majsvælling. Kog op under oprøring. Tilsæt creme fraiche og lad det simre i cirka 10 minutter. Smag til med salt og peber.

  2. 2) Champignon og porrer topping 
    Skræl og hak hvidløg, skær champignoner i skiver og skær porrer i strimler. Steg i smør og smag til med salt og peber.

  3. Læg champignonblandingen i og server suppen.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    255,88
  • Energi (kJ)
    1070,55
  • Fett
    11,99
  • Fibrer
    4,52
  • Fosfor
    1,60
  • Järn
    0,04
  • Kalcium
    1,60
  • Kalium
    3,20
  • Kulhydrat
    27,39
  • Natrium
    96
  • Protein
    4,36
  • Vitamin C
    3,60
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften