Jordskokkesuppe med champignoner og porrer
Ingredienser
Øg mængden
- Jordskokkepuré800 g
- Jordskokkesuppe
- creme fraiche4 dl
- Rapsolie1 spsk
- Løg0,50
- Beriget majsvælling150 g
- Hvidvin2,50 dl
- Grøntsagsbouillon4 dl
- Salt & peber
- Champignon400 g
- Champingnon og porre topping
- Porre100 g
- Hvidløgsfed2
- Salt & peber
- Smør, saltet30 g
Forberedelsestrin
1) Jordskokkesuppe
Skræl og hak løg. Tilsæt vin og reducer 1/3 del, tilsæt jordskokkepuré og beriget majsvælling. Kog op under oprøring. Tilsæt creme fraiche og lad det simre i cirka 10 minutter. Smag til med salt og peber.2) Champignon og porrer topping
Skræl og hak hvidløg, skær champignoner i skiver og porre i strimler. Steg i smør og smag til med salt og peber.Pynt med champignonblandingen og server suppen.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)255,88
- Energi (kJ)1070,55
- Fedt11,99
- Fibrer4,52
- Fosfor1,60
- Järn0,04
- Kalcium1,60
- Kalium3,20
- Kulhydrat27,39
- Natrium96
- Protein4,36
- Vitamin C3,60