Biksemad med pølse og falafel
Ingredienser
Øg mængden
- 700 g
- Kartoffeltimbale, hjemmelavet1 kg
- Sauce
- HP sauce30 g
- Worcester sauce15 g
- Olie2 spsk
- Spejlæg
- Æg10 stk
- Mælk1 dl
- Fortykningsmiddel
Forberedelsestrin
1. Optø timbalerne og del dem i passende stykker til biksemad. Varm i 100 % damp, 100 grader cirka 5-7 minutter under låg.
Sauce
Bland HP sauce, worcester sauce, olie, salt og peber til en sauce.
Spejlæg
1. Kør kogt æg i en blender med lidt mælk til en glat konsistens. Ønsker du en mere fast konsistens, kan du tilsaette Fortykningsmiddel.
2. Del gerne æggehvide og æggeblomme fra hinanden, inden du blender, for at du kan servere den som på billedet.
Hæld lidt sauce over og vend den med timbalerne, server biksemaden med spejlæg.
Tips!
Du kan også udskifte kartoffeltimbalen ud med flere grøntsagstimbaler.