Falafel på spyd med majssuppe

Falafel på spyd med majssuppe

Ingredienser

Øg mængden

  •  1,2 kg
  • Hønsebouillon, færdigblandet
     1,5 ltr
  • Piskefløde
     7,5 dl
  • Proteinberiget pulver
     1 dl
  • Ingefær, stødt
     1,5 tsk
  • Cayennepeber
     1,5 knsp
  • Løgpulver
     1,5 tsk
  • Majsstivelse
  • Salt og peber, fintmalet
  • Træspyd
     10 stk

Forberedelsestrin

  1. Majssuppe

  2. Majspuré, hønsebouillon og piskefløde koges op. Pisk proteinberiget pulver og krydderier. Jævn suppen og smag til med salt og peber.

  3. Tre halvt optøede falafeltimbaler sættes på spyd og varmes i 100 % damp, 100 grader under låg i cirka 8 minutter.

  4. Server suppen med falafelspyd, eventuelt med en krydderurteolie.

  5. Tips!

  6. Du kan også lægge timbalerne i suppen eller ved siden af - uden spyd.

Produkter som indgår i opskriften