96008622
Gullaschtimbale i tern, okse, 10 g
Praktiske små stykker af oksepuré med æg og krydderier. Konsistensen gør, at de bevarer formen når de blandes med sovsen. Server f.eks. som gullasch.
Produktes vægt
300x10g
Produkt GTIN
7310500068886
Tilberedning
Læg de dybfrosne timbaler i en bradepande. Hæld lidt vand/bouillon i bunden (ca. 1 dl 1/1 GN) og pensl med olie eller fedt før opvarmning. Varmes med låg til 70°C kernetemperatur. Forvarm ovnen. Tilbered i 100 % damp, 100°C cirka 5-10 minutter. Mikroovn (750 W), 160 gram, cirka 3-4 minutter.
Ingredienser
Oksekød 36 %, ÆGGEHVIDE, ÆGGEBLOMME, modificeret majsstivelse, vand, rapsolie, løg, sojasauce (vand, SOJABØNNER, HVEDE, salt), salt, oksebouillon, karamelliseret sukker, sukker, krydderier, solsikkeolie og krydderiekstrakt.*Anvendte hvedeprotein indeholder ikke gluten.