INNOVATION FOR EN MERE BÆREDYGTIG FREMTID

INNOVATION FOR EN MERE BÆREDYGTIG FREMTID

Det skal være nemt for dig som forbruger, at lave sunde og bæredygtige måltider.

Gennem innovationsarbejde udvider vi kontinuerligt vores produktportefølje.

I takt med, at flere oftere spiser vegetarisk, er efterspørgslen på nye innovative plantebaserede retter større end nogensinde. Hos Findus arbejder vi fortsat på at ændre holdningen til vegartarisk mad og inspirere endnu flere til at spise grønt, uanset om du er veganer, vegetar, flexitarianer eller altspisende.   

Fokus på næringsindholdet

Grøntsager er fulde af vitaminer og mineraler. Fisk er fulde af proteiner og er alt efter art, en kilde til mange vigtige næringsstoffer, som for eksempel omega 3, selen og jod. Disse naturlige og enkle råvarer er basen i mange af vores produkter. Vi ved at disse fødevarer kan hjælpe dig til at spise lidt sundere hver dag. Vi arbejder aktivt for at vores produkter skal være så næringsrige som mulige, både når vi lancerer nye produkter eller hvis vi ændrer i vores eksisterende. 

Vores ernæringsmæssige profileringsværktøj

Ved hjælp af uafhænginge eksperter har vi designet et ernæringsmæsstigt profeleringsværktøj, der hjælper os med at udvikle nye og sunde produkter og ernæringsmæssigt forbedre de produkter, der allerede er på markedet. Med værktøjet vurderer vi den samlede ernæringssammensætning af produktet og klassificerer, hvor sundt det er.

Beviset er vores produkter

 

Grøntsager

Vi tilbyder et stort udvalg af grøntsager, inklusive vores søde, svenske Ebba-ærter. Prøv at tilføje nogle af dine fortrukne frosne grøntsager til hver måltid for at få et farverigt supplement af vitaminer og mineraler

 


Fisk

Fisk er en vigtig proteinkilde med masser af næringsstoffer, som vi anbefaler at spise 2-3 gange om ugen.

Vores ambition er at fortsætte med at udvide og opdatere vores fiskesortiment og introducere nye arter, som vores forbrugere kan nyde. Et bredt udvalg af fisk reducerer risikoen for overfiskeri efter populære fiskearter. Vi vil arbejde også aktivt med akvakultur for at kunne tilbyde et bredt udvalg af bæredygtigt dyrket fisk og skaldyr.

 


Vegetarisk

Interessen for at spise mere vegetarisk er vokset stærkt i de senere år, ligesom de vegetariske tilbud. Nogle taler om vegetarisk kost og mindre kød som en tendens, men vi hos Findus vælger at se det som et paradigmeskifte. For at imødekomme den voksende efterspørgsel efter grøn mad har det været naturligt for os at starte med vores viden omkring dyrkning af ærter. Gennem lancering af Pease tager vi ærten ind i fremtiden fra rollen som tilbehør til hovedindehaveren på tallerkenen. Vores ambition er, at vi med Pease kan give flere mennesker mulighed for at nyde grøn mad, der både er spændende og føles godt i maven. Læs mere om Pease her.