VORES ARBEJDE FOR AT MINDSKE VORES KLIMAPÅVIRKNING

VORES ARBEJDE FOR AT MINDSKE VORES KLIMAPÅVIRKNING

I vores bæredygtighedsarbejde har vi valgt at fokusere på bæredygtighed indefor landbrug og fiskeri, da netop grøntsager og fisk udgør en stor del af vores produktportefølje. Indenfor disse områder ved vi, at vi kan gøre en forskel. 

Vi er afhængige af landbruget for at kunne mætte verdens befolkning med næringsrig mad. Men vi ved også, at landbruget står for en stor del af CO2 udslippet. Hos Findus har vi derfor vægtet bæredygtigt indkøb fra bæredygtigt landbrug højt siden vi startede i 1941. Læs mere om, hvordan vi arbejder for at fremme bæredygtigt landbrug her.

 

Den globale efterspørgsel på fisk og skaldyr stiger fortsat samtidig med, at overfiskning og uhænsigtsmæssige fiskemetoder truer store dele at verdens fiskebestande. Kombinationen af klimaforandringer og havforurening gør, at verdenshavene er meget belastede. Det udgør en reel risiko for livet i havet og tilgængeligheden af skaldyr. Hos Findus arbejder vi derfor hårdt for at sikre, at du og kommende generationer kan vedblive at nyde fisk. Læs mere om vores arbejde for at sikre bæredygtige verdenshave. Læs mere her.

En brik i et større puslespil 

FN's verdensmål for bæredygtig udvikling (Sustainable Development Goals - SDG), er fastsat for at imødegå de globale udfordringer indenfor bæregygtighed. Vores bæredygtighedsmål er fremfor alt SDG-mål: 2, 6, 7, 8, 12, 14, og 15.