Falafel med kartoffelmos og gulerodscreme

Falafel med kartoffelmos & gulerodscreme

Ingredienser

Øg mængden

  • Gulerodscreme
  • Olie
     1 spsk
  • Karry
     1,5 spsk
  • Proteinberiget pulver
     1 dl
  • Crème fraiche
     1 dl
  • Majsstivelse
  • Salt og peber, fintmalet
  • Kartoffelmos
     1,5 kg

Forberedelsestrin

  1. Varm falafeltimbalen i 100% damp, 100 grader cirka 8 minutter.

  2. Gulerodscreme

  3. 1. Svits karry let i olie i en gryde. Tilsæt gulerodspuré og varm det op. 

  4. 2. Pisk proteinberiget pulver og crème fraiche og kop op.

  5. 3. Jævn med majsstivelse til en moderat konsistens. Smag til med salt og peber.

  6. Anret gulerodscremen på en tallerken og server falafel-timbalen med kartoffelmos.

Produkter som indgår i opskriften